NU ÖPPEN!

Den mest eleganta konferens-, mötes-, händelse – och bastuloungen har öppnats i hjärtat av staden Helsingfors, Finland.

Roba Lounge erbjuder anläggningar och atmosfär för att möta även den mest sofistikerade smaken. Roba Lounge har utformats och skapats med exklusiv smak och professionalism av inredningsarkitekt och inredningsdesigner.

Roba Lounges inredning och utsmyckning gör den mycket unik. Material, utrustning och möbler är noggrant utvalda, bland annat ett helt automatiskt AV- och belysningssystem (AMX/Helvar).

Roba Lounge är utrustad med de senaste prylarna och tjänsterna som gör Roba Lounge till en perfekt plats att hålla konferenser, möten och utbildningar. Du kan också vara värd för en middag i en modern, sofistikerad miljö, samtidigt som du kan hålla på din privata sfär.

Det finns ett fullt utrustat kök med utmärkta matlagningsmöjligheter och en komplett servis för 24 personer.

Huvudrummet där du kan njuta av en 70” TV, högklassig ljudåtergivning, PlayStation, karaoke och en elegant ångeld skapar en underbar atmosfär i hela loungen.

Roba Lounges bastu och duschområde är vår pärla som vi är stolta över att presentera. Det finns en rymlig bastu, 70” TV, högklassig ljudåtergivning och en fantastisk öppen spis-enhet.

Vi har också ett akustiskt piano som du kan använda.

SE VIDEO