ROBA LOUNGE

Helsingin tyylikkäin kokous-, edustus-, juhla-  ja saunatila vaativimpaan makuun kaupungin ytimessä. Roba Lounge on sisustusarkkitehdin ja sisustussuunnittelijan yhteisellä pedanttiudella toteutettu luomus.

Harmoniset materiaalit, varustelu sekä huikeat yksityiskohdat tekevät tilasta ainutlaatuisen. Täysin automatisoitu av- ja valojärjestelmä (AMX / Helvar)

Modernilla huipputekniikalla varustetut neuvottelupuitteet, joissa on mahdollista järjestää kokous-, koulutus- tai jopa illallistilaisuuksia arvokkaalla tavalla. Kokoustila on tarpeen vaatiessa myös pimennettävissä sähkökaihtimilla. Kokoustilassa istumapaikkoja on n. 25:lle hengelle, jonka lisäksi löytyy seisomapaikkoja n. 50:lle hengelle.

Käytössänne on hyvin varusteltu keittiö, josta löytyy ruoanlaittovälineet sekä täydellinen astiasto jopa 24:lle ruokailijalle. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja. Mikäli haluat tilaisuuteesi catering-palvelut, se onnistuu helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Oleskelutilassa on suuri sohvaryhmä, 70″ näyttö, tasokas äänentoisto sekä lämmintä tunnelmaa luovat höyrytakat.
Uutuutena tiloissamme laadukas SINGA-karaoke, jossa valittavana laulettavaksi mielikappaleitasi yli 60.000 kappaleen valikoimasta!

Roba Loungen sauna- ja kylpyosasto on tilamme helmi, jonka ylpeydellä esittelemme! Siellä on suuri sauna, 70″ näyttö, erittäin tasokas äänentoisto sekä takkakokonaisuus.

Roba Loungen tiloista löytyy myös akustinen piano.

Korkeatasoiset juhlatilat, saunatilat ja kokoustilat aivan Helsingin keskustassa – tervetuloa!

KATSO VIDEO