Saunatilat ja juhlatilat Helsinki

Sauna- ja juhlapaketti

Roba Loungen sisutussuunnittelijan suunnittelemat saunatilat ja juhlatilat on tilamme helmi, jonka ylpeydellä esittelemme!
Siellä on laadukkaimmat materiaalit, suuri sauna- ja kylpytila kolmella suihkulla, 70 ” näyttö, tasokas äänentoisto sekä takkakok0naisuus, joka luo tunnelmaa sekä saunaosastolle että oleskelutiloihin.

Oleskelutila on lumoava fasiliteetti, jossa on suuri sohvaryhmä, 70 ” näyttö, tasokas äänentoisto sekä tunnelmaa luovat höyrytakat. Oleskelutila on tarpeen mukaan yhdistettävissä tai eriytettävissä salista käden käänteessä jämäkän verhon avulla, jolloin se antaa intimiteetin ja toimii tarvittaessa myös pukuhuoneena. Uutuutena tiloissamme laadukas SINGA-karaoke, jossa valittavana laulettavaksi mielikappaleitasi yli 60.000 kappaleen valikoimasta!

Roba Loungessa näkyy Elisan Viihde, MTV Total Sport, Ruutu + sekä Viasat Urheilu paketit.

Roba Loungen varustukseen kuuluu myös kampauspöytä, hiustenkuivain ja -kiharrin.

Hyvin varusteltu keittiö on käytettävissänne, jossa on astiasto 24 hlö:lle. Omat ruoat ja juomat sallittu. Mikäli tarvitsette cateringia, voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaneitamme Share Cateringia, Sweet Pepper Cateringia, Helmi Cateringia ja Meet and Eatia. Voitte tutustua ja tilata tästä linkistä catering-palvelut.

Vuokrahinnat:
Sauna- / juhlailta klo 17-24 ma-to, su 670 €
Sauna- / juhlailta klo 17-24  pe, la 880 €
Juhla- / saunapäivä klo 8-24 ma-to, su 980 €
Juhla- / saunapäivä klo 8-24 pe, la 1180 €

Pyyheliinat (15 kpl) ja tilan loppusiivous sisältyvät hintaan.

Pyhä- ja juhlapäivinä sovelletaan pe/la -päivien hinnoittelua.

Emme ole arvonlisäverovelvollisia, joten hintoihimme ei lisätä ALV:ia.

Peruutuksen tapahtuessa yli kaksi kuukautta ennen vuokrauksen alkua, palautetaan koko summa. Alle kaksi kuukautta – 21 vrk ennen vuokrauksen alkua, palautetaan 50% vuokraushinnasta. Alle 21 vrk ennen vuokrauksen alkua, peruutuskulut ovat 100%.

TEE VARAUS