Roba Lounge II

Roba Lounge II on rakennettu samalla pedanttiudella kuin naapurinsa Roba Lounge.

Se on sisarloungensa rinnalla Helsingin tyylikkäin kokous-, edustus-, juhla- ja saunatila kaupungin ytimessä. Harmoniset materiaalit, varustelu sekä huikeat yksityiskohdat tekevät tilasta ainutlaatuisen.

Suuren pöydän äärellä mahtuu kokoustamaan tai ruokailemaan jopa 20 henkilöä. Istumapaikkoja on yhteensä n. 30 hlölle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 50 henkilöä.

Roba Lounge II.ssa on huipputekniikalla varustetut puitteet, joissa on mahdollista järjestää kokous-, koulutus- tai jopa illallistilaisuuksia arvokkaalla tavalla. Kokoustila on tarpeen vaatiessa myös pimennettävissä sähkökaihtimilla. Kokoustilassa on neuvotteluryhmän (20 hlö) yhteydessä 80 ” näyttö sekä sohvaryhmä (n. 10 hlö) jossa oma 70 ” näyttö jolta voi myös seurata samaa esitystä.

Käytössänne on hyvin varusteltu keittiö, josta löytyy ruoanlaittovälineet sekä täydellinen astiasto jopa 24:lle ruokailijalle. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja. Mikäli haluat tilaisuuteesi catering-palvelut, se onnistuu helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Oleskelutila on upea fasiliteetti, jossa on suuri pyöreä sohva, 70 ” näyttö, tasokas äänentoisto sekä tunnelmaa luovat höyrytakat.
Oleskelutila on tarpeen mukaaan eriytettävissä salista käden käänteessä jämäkän verhon avulla. Tällä tavalla tila eriytyy selkeästi neuvottelutilasta esim. workshopin ajaksi, mutta palutuu hetkessä jälleen yhtenäiseksi kun verho avataan. Uutuutena tiloissamme laadukas SINGA-karaoke, jossa on valittavana laulettavaksi mielikappaleitasi yli 60.000 kappaleen valikoimasta!

Roba Loungen II:ssa on myös kaunis sauna- ja kylpyosasto, jonka ylpeydellä esittelemme! Voit rentoutua saunassa takkatulesta ja hyvästä musiikista nautiskellen. Saunassa ja kylpytiloissa voit halutessasi katsella myös televisiota. Meiltä löytyy myös akustinen piano.