Lisäpalvelumme
Musiikkipalvelut:
Laulaja ja diplomiviulisti Heidi Mantere on niin klassisen musiikin kuin pop-/jazzmusiikin moniosaaja. Hänellä on laaja kokemus esiintymisestä niin solistina nainen / laulu / viulu -periaatteella kuin duo-kokoonpanolla tai yhtyeen kanssa.
Heidi Mantere on HJH Trion perustaja. HJH-trioon kuuluvat Mantereen lisäksi pianisti Janne Hovi sekä kontrabasisti Hannu Rantanen.
HJH Trion ohjelmistoon kuuluu laaja repertuaari esim. jazzstandardeja, ikivihreitä sekä kevyttä klassista musiikkia. Mukana on myös pop-ohjelmistoa sekä valsseja ja tangoja – sinun valintasi mukaisesti.
Sooloesityksissä on mahdollisuus valita useista teemoista kuten esim. James Bond –potpuri, Phantom of the Opera –sikermä, Frozen -elokuvapotpuri sekä Barokki ja Wieniawski -potpurit.
Ohjelmakokonaisuudet, mahdollinen äänentoisto ja valaistus suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.
Yhteystiedot:
Heidi Mantere
Musiikkia solistina, duolla tai triolla!
Kotisivut heidi.fi
e-mail: heidi@heidi.fi
Taukojumppa / kehon huolto:
Heidi Mantere on pilatesohjaaja. Hänen erityisosaamisestaan mainittakoon mm. hengittämisen tekniikka ja tehokkuus liikkeessä sekä mm. työperäisistä syistä johtuva kehon toispuoleisuus.
Heidi räätälöi kokouspäivään sopivan taukojumpan tai venytys-, hengitys- tai rentoutusharjoituksen joka katkaisee ihanalla tavalla työrupeaman.
Yhteystiedot:
Heidi Mantere
Kehonhuoltoa palaveripäivän aikana
Kotisivut heidi.fi
e-mail: heidi@heidi.fi
Heidi M. Mantere foto by Jukka Rapo
Teemaruokailut:
Meet and Eat järjestää normaalisti räätöidyn buffettarjoilun lisäksi erilaisia parhaista raaka-aineista tehtyjä teema-, sesonki- ja muita tarjoiluja seuraavasti:
Smörrebrödtarjoilu
Smörrebröd on erittäin herkullinen ja helposti nautittava vaihtoehto. Tässä Smörrebröd -voileipiävaihtoehdot:
Shrimp – Katkarapuvoileipä
- Moniviljaleipä *)
- Laktoositon voilevite
- Vihersalaattia
- Runsas määrä suuria katkarapuja
- Keitetty kananmunapuolikas
- Itse tehty Rhode Island chilikastike
- Tilliä, sitruunapala
Hinta: 12,50 € / kpl (sis. ALV 14%)
Gravlax – Graavilohivoileipä
- Moniviljaleipä *)
- Laktoositon voilevite
- Vihersalaattia
- Avokadoa
- Runsas määrä isosta lohesta leikattuja ohuita graavilohisiivuja
- Itse tehty, sinapilla taitettu hovimestarikastike
- Tilliä, sitruunapala
Hinta: 12,50 € / kpl (sis. ALV 14%)
Roastbeef – Paahtopaistivoileipä
- Moniviljaleipä *)
- Laktoositon voilevite
- Vihersalaattia
- Isoäidin maustekurkku
- Runsas määrä ohueksi leikattuja paahtopaistiviipaleita
- Currypohjainen maustekastike
- Tuorehöylätty piparjuuri ja paahdettu sipulirouhe
Hinta: 12,50 € / kpl (sis. ALV 14%)
*) Myös muita leipävaihtoehtoja
Minimitilaus: 150,00 € (sis. ALV 14%)
Toimitusja kattaus 75,00 € (sis. ALV 24%)
Tilaukset tulee tehdä viimeistään kolme arkipäivää ennen tilaisuutta!
Saunaruokatarjoilu
Saunailtoihin kuuluu perinteisesti makkaransyönti. Sen voi toteuttaa sofistikoituneesti seuraavilla vaihtoehdoilla
A) Perinteinen makkarailtatarjoilu
- Suomalaisia perinteisiä makkaroita
- Riistasta valmistettuja makkaroita
- Ulkomaalaisia herkkumakkaroita (esim. tryffelisalami)
- Perunasalaatti
- Maustekurkku
- Paahdettu sipulirouhe
- Erilaisia sinappeja
- Patonkia
- Sipsejä
Hinta 10:lle hengelle 550,00 € (sis. ALV 14%) + toimitus ja kattaus
B) Räätälöity saunailtatarjoilu
Toivomuksienne mukaan rakennetttu saunailtabuffet, johon voi sisältyä makkaroita lisukkeineen mutta myös vege-vaihtoehtoja. Kerro mitä haluat ja pyydä ehdotuksia!
Rapujuhlat
Sesongin heinä-syyskuun aikana (kysy erillinen tarjous).
Äyriäisillallinen
Meet and Eatin tytäryhtiö Shellyfish (www.shellyfish.fi) tuo maahan tuoreita äyriäisiä Norjasta, Ruotsin länsirannikolta ja USA:n itärannikolta. Kyseessä ovat samat tahot, jotka toimittavat näitä herkkuja mm. Tukholman maineikkaaseen Östermalmshalleniin. Laadukas äyriäisillallinen valmistetaan tarjolla olevien tuotteiden pohjalta. Syksy ja talvi on äyriäisten parasta sesonkia!
Antipastitarjoilu
Shellyfish (www.shellyfish.fi) tuo maahan markkinoiden parhaita herkkutuotteita Italiasta, Espanjasta ja Ranskasta. Kyseisten tuotteiden pohjalta luodaan ainutlaatuisia ja monimuotoisia antipastitarjoiluja.
Fingerfood
Sormiruokaa (coctailpalat) niin virallisisempiin kuin vapaamuotoisiin tilaisuuksiin.
Keitto- ja pataruokaillallinen
Parhaista raaka-aineista erilaisia herkullisia kalakeittoja, äyriäiskeittoja, vihanneskeittoja jne. Myös pataruokia valmistetaan toivotuista raaka-aineista, myös lihasta ja riistasta. Keittojen kanssa tarjoataan leipää ja patojen kanssa riisiä ellei toisin sovita.
Kerro toivomuksesi niin saat sen pohjalta tilaisuuteesi räätälöidyn ehdotuksen Meet and Eatilta!
Yhteystiedot:
Meet and Eat
Torsten Bergenheim
s-posti: orders@meetandeat.fi
puhelin: 0400-504 570