Saunatilat ja juhlatilat Helsinki

Sauna- ja juhlapaketti

Roba Loungen sisutussuunnittelijan suunnittelemat saunatilat ja juhlatilat on tilamme helmi, jonka ylpeydellä esittelemme!
Siellä on laadukkaimmat materiaalit, suuri sauna- ja kylpytila kolmella suihkulla, 70 ” näyttö, tasokas äänentoisto sekä takkakok0naisuus, joka luo tunnelmaa sekä saunaosastolle että oleskelutiloihin.

Oleskelutila on viihtyisä fasiliteetti, jossa on myös 70 ” näyttö, tasokas äänentoisto, playstation, karaoke sekä tunelmaa luovat höyrytakat. Oleskelutila on tarpeen mukaaan yhdistettävissä tai eriytettävissä salista käden käänteessä jämäkän verhon avulla, jolloin se toimii tarvittaessa myös pukuhuoneena ja antaa intimiteetin.

Roba Loungssa näkyy Elisan Viihde, MTV Total Sport, Ruutu + sekä Viasat Urheilu paketit.

Hyvin varusteltu keittiö on käytettävissänne, jossa on astiasto 24 hlö:lle, suuri saareke ja reilut kylmätilat.

Roba Loungen varustukseen kuuluu myös kampauspöytä, hiustenkuivain ja -kiharrin.

Omat ruoat ja juomat sallittu.

Mikäli tarvitsette cateringia, voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaneitamme Share Cateringia, Helmi Cateringia ja Picniciä.

– Share Catering on vuodesta 2006 toiminut catering yritys. He räätälöivät teille toivomustenne mukaiset tarjoilut päivä-, ilta-, juhlatilaisuuksiinne. Yhteystiedot: katri.kirjavainen@sharecatering.fi p. 029 193 8811, 044 775 1994 / Katri Kirjavainen

– Helmi Catering on perinteikäs vuodesta 1992 toiminut catering-yritys. He räätälöivät teille toivomustenne mukaiset tarjoilut päivä-, ilta-, juhlatilaisuuksiinne.
Yhteystiedot: puh. 040-7616154. Sähköposti catering@helmicatering.fi

– Picnic on suomalainen fast casual- lounaskahvilaketju. Se on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1990.  Mikäli tarvitsette tarjoiluja aamiais- tai päivätilaisuuksiinne, he toimittavat tarjoilut naapuristamme Yrjönkadun Picnicistä jopa kahden tunnin varoitusajalla. Heidän tuotevalikoimansa on laaja ja monipuolinen. Tilaukset arkisin klo 8-16.
Yhteystiedot: puh. 0207590315/ Picnic Yrjönkatu. Sähköposti: yrjonkatu@picnic.fi

–Meet and Eat on melko uusi toimija, jonka toiminta-ajatus on palvella asiakkaita, joilla on tarve tarjota tavanomaisesta poikkeavaa tuoretta ja terveellistä ruokaa. Meet and Eatin smörrebröd-, salaatti ja buffetvalikoima on herkullinen ja elegantti vaihtoehto esimerkiksi kokousruoaksi! Myös cocktailvoileipiä tarjolla. Katso http://www.meetandeat.fi
Yhteystiedot: puh: 0400 504 570 / Torsten Bergenheim, sähköposti: orders@meetandeat.fi

Pyyheliinat (15 kpl) ja tilan loppusiivous sisältyvät hintaan.

Vuokrahinnat:

Sauna- ja juhlailta klo 17-24 ma-to, su 580 €
Sauna- ja juhlailta klo 17-24  pe, la 780 €

Peruutuksen tapahtuessa yli kaksi kuukautta ennen vuokrauksen alkua, palautetaan koko summa. Alle kaksi kuukautta – 21 vrk ennen vuokrauksen alkua, palautetaan 50% vuokraushinnasta. Alle 21 vrk ennen vuokrauksen alkua, peruutuskulut ovat 100%.

TEE VARAUS

 

Varauskalenteri

Voit varata juhlatilan ja saunatilan alla olevasta varauskalenterista. Selaa kalenteria ja valitse haluamasi päivä. Kalenterista näet vapaat ajat ja pääset suoraan tekemään varauksen.

Roba Lounge
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Nimi
Syntymäaika / Y-tunnus:
Email
Puhelin
Laskutustiedot
väärä koodi
Kiitos varauksestasi, saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
OK